– først med nyheter om medisin

Kontakt

Forlaget Medisinske Tidsskrifter ble i 2015 grunnlagt av Kristian Lund og Nina Vedel-Petersen. Begge har bred journalistisk bakgrunn og er erfarne på helsefaglig kommunikasjon for privatpersoner og leger.

Kristian Lund har vært direktør og sjefredaktør for Dagens Medicin i Danmark og Nina Vedel-Petersen har vært partner, sjefredaktør, og medeier i Sundhedsmedierne.

Medicinske Tidsskrifter utgir Onkologisk Tidsskrift, Hematologisk Tidsskrift, MS Tidsskrift, Neurologisk Tidsskrift og Diagnostisk Tidsskrift. I tillegg publiserer vi også Medicinsk Tidsskrift - med skiftende temaer som diabetes, hjertekar, psykiatri, respiratorisk, reumatologi, gastroenterologi.

Publikasjonene Propatienter og Sundhedspolitisk Tidsskrift har offentlighet, pasienter, pårørende og beslutningstakere som primære målgrupper

 

Adresse: 

Medicinske Tidsskrifter ApS
Schæffergården
Jægersborg Alle 166
2820 Charlottenlund

Kontaktinformasjon:

Kristian Lund
Adm. direktør, sjefredaktør
E-mail:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Mobil: +45 20 29 45 90

Nina Vedel-Petersen
Sjefredaktør og partner
E-mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Mobil: +45 20 74 82 95

Benjamin Müller
Kommersiell leder
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Helle Torpegaard
Redaksjonssjef
E-mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Birgitte Gether
Økonomi
Mobil +45 29 86 00 59

Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Informasjonskapsler benyttes på de fleste nettsteder og er små tekstfiler som lagres av nettleseren på din datamaskin. Dette innebærer at nettsiden kan huske dine handlinger og preferanser over tid, og gjør interaksjonen mellom deg og nettsiden raskere, enklere og bidrar til en bedre brukeropplevelse.

Personvern

Når du bruker nettsiden vår eller er i kontakt med oss ved å motta nyhetsbrev vil Nevologisk Tidsskrift behandle personopplysninger om deg. Nedenfor finner du derfor informasjon om personopplysninger som samles inn, hvorfor vi gjør dette og dine rettigheter knyttet til behandlingen av personopplysningene.

Annonser

På Medicinske Tidsskrifters ulike sider kan det annonseres for relevante helseprodukter. Redaksjonen aksepterer utelukkende annonser for godkjente produkter med dokumentert virkning.